۰۳۱۳۲۲۰۸۳۳۳

کالیپ - Calip
جمعه ۰۷ خرداد ۱۳۹۵
0 نظر
886 بازدید

Calip

 

Total Nitrogen (N) =14% (W/W)

Urea Nitrogen (NH2-N) =14% (W/W)

Potassium Oxid (K2O) =5% (W/W)

 

کالیپ جهت استفاده در میوه های انگور و کیوی کاربرد دارد.

کالیپ در انگور باعث افزایش سایز و سنگین شدن خوشه ها و بدون هسته شدن حبه های آن میشود.

میزان مصرف کالیپ برای بدون دانه شدن حبه های انگور زمانی است که سایز حبه ها به قطر 3 الی 4 میلیمتر رسیده که همراه با هورمون جیبرلیک اسید به میزان 50 تا100 سی سی در 100 لیتر آب یک مرحله محلول پاشی می شود.

میزان مصرف کالیپ برای افزایش سایز حبه های انگور، 50 تا 100 سی سی در 100 لیتر آب محلول پاشی گردد .

 

کالیپ در کیوی باعث افزایش سایز و سنگین شدن میوه ها می شود .

میزان مصرف کالیپ جهت محلول پاشی برای کیوی50 سی سی در 100 لیتر آب ، بعد از جوانه زنی و زمانی که سایز میوه ها فندقه باشد.

نکات مهم:

1.  بلافاصله پس از استفاده این محصول، بایستی آبیاری برای گیاه انجام شود.در غیر این صورت گیاه دچار استرس خواهد شد.

2.  این ترکیب قابلیت اختلاط با هیچ گونه کود و سم دیگری را ندارد.

 

 

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر