۰۳۱۳۲۲۰۸۳۳۳

ژالون-Jalon
چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵
0 نظر
1148 بازدید

Jalon

N= 9% (W/W)    

CaO= 0/8% (W/W)

Zn= 2% (W/W)        

S= 0/8% W/W)          

Fulvic Acid= 0/4% (W/W)

Auxins= 500ppm

Gibberellin= 500ppm              

  Cytokinines= 200ppm

  Cystenine= 500ppm

  Thiamine= 1100ppm

  Inositol= 200ppm

Density= 1,20 gr/cc     pH=4/5                                                  

تنظیم کننده رشد

 

ترکیب فوق‌العاده ژالون یک تنظیم کننده طبیعی رشد و نمو است که با غلظت های مهندسی شده و دقیقی از هورمون ها، آمینو اسیدها، ویتامین­ها و برخی مواد ریزمغذی بالانس و طراحی شده است. این محصول عملیات آنزیمی و بیو شیمیایی را در گیاهان فعال میکند و فرآیند سوخت و ساز را بهبود می­بخشد، همچنین با داشتن آمینو اسیدهای ضروری در سنتز مواد پیش نیاز هورمون ها و آنزیم­ها به ساخت پروتئین کمک می­کند .

اين كود دارای اسید فولیک و یک ترکیب متعادل از هورمون­های اکسین، جیبرلین و سیتوکنین می­باشد و بعلت وجود عناصر کلسیم، روی و سولفور در این محصول بر قدرت رشد گیاه می­افزاید.

بعلت کلاته بودن عناصر موجود در این ترکیب، به راحتی از برگ و سایر قسمت‌های گیاه قابل جذب می­باشد. از دیگر مزایای استفاده  از ترکیب ژالون،بخاطر نسبت اکسین به سیتوکینین در آن، از سال آوری درختان میوه جلوگیری میکند. به این طریق که با ریزش شکوفه‌های اضافی درختان و نگهداری شکوفه های قابل تبدیل به میوه، عملکرد گیاه در سال‌های مختلف به شکل متعادلی نگه داشته می‌شود، سپس با حضور آمینو اسید سیستئین موجود در ژالون باعث پایداری ساختار فضایی پروتئین های گیاهی می‌شود و هر گونه تنش‌های محیطی را برای گیاهان برطرف میسازد. در ضمن باید توجه شود که در زمان مصرف درآب آبیاری و گیاهان مسن از دز بالا و در محلول پاشی و گیاهان جوان از دز پایین  استفاده شود.

 

نکته:1 یا 2 روز قبل از محلول پاشی ژالون،آبیاری انجام گردد تا رطوبت کافی در دسترس گیاهان باشد.

 

- درختان میوه: 150 تا 200 سی سی در 100 لیتر آب در زمان ریزش گلبرگ ها و تشکیل میوه و تکرار هر 15 روز یکبار

- سیر و پیاز : 750 سی­سی تا 1 لیتر در هکتار  قبل از تمایز پیاز ( 10 تا 12 هفته بعد از کاشت)

- گل‌های زینتی : 750 سی سی تا 1 لیتر در هکتار در زمان ظهور جوانه های گل.

-سبزیجات و صیفی جات : 750 سی سی تا 1 لیتردرهکتاردر زمان 5 برگی شدن و تکرار آن هر 15 روز یکبار

-سیب زمینی: 750 سی­سی تا 1 لیتر در هکتار در زمان تشکیل غده و تکرار آن 15 تا 30 روز بعد.

-غلات (گندم، جو، یولاف، تریتیکاله) : 750  سی­سی تا 1 لیتر در هکتار در زمان پنجه زنی، ساقه‌دهی و خوشه‌دهی.

 

 

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر