۰۳۱۳۲۲۰۸۳۳۳
partokesht@gmail.com
۰۳۱۳۲۲۰۸۳۳۳
partokesht@gmail.com
Jalon
N= 9% (W/W)
CaO= 0/8% (W/W)
Zn= 2% (W/W)
S= 0/8% W/W)
Fulvic Acid= 0/4% (W/W)
Auxins= 500ppm
Gibberellin= 500ppm
Cytokinines= 200ppm
Cystenine= 500ppm
Thiamine= 1100ppm
Inositol= 200ppm
Density= 1,20 gr/cc pH=4/5
تنظیم کننده رشد
ترکیب فوقالعاده ژالون یک تنظیم کننده طبیعی رشد و نمو است که با غلظت های مهندسی شده و دقیقی از هورمون ها، آمینو اسیدها، ویتامینها و برخی مواد ریزمغذی بالانس و طراحی شده است. این محصول عملیات آنزیمی و بیو شیمیایی را در گیاهان فعال میکند و فرآیند سوخت و ساز را بهبود میبخشد، همچنین با داشتن آمینو اسیدهای ضروری در سنتز مواد پیش نیاز هورمون ها و آنزیمها به ساخت پروتئین کمک میکند .
اين كود دارای اسید فولیک و یک ترکیب متعادل از هورمونهای اکسین، جیبرلین و سیتوکنین میباشد و بعلت وجود عناصر کلسیم، روی و سولفور در این محصول بر قدرت رشد گیاه میافزاید.
بعلت کلاته بودن عناصر موجود در این ترکیب، به راحتی از برگ و سایر قسمتهای گیاه قابل جذب میباشد. از دیگر مزایای استفاده از ترکیب ژالون،بخاطر نسبت اکسین به سیتوکینین در آن، از سال آوری درختان میوه جلوگیری میکند. به این طریق که با ریزش شکوفههای اضافی درختان و نگهداری شکوفه های قابل تبدیل به میوه، عملکرد گیاه در سالهای مختلف به شکل متعادلی نگه داشته میشود، سپس با حضور آمینو اسید سیستئین موجود در ژالون باعث پایداری ساختار فضایی پروتئین های گیاهی میشود و هر گونه تنشهای محیطی را برای گیاهان برطرف میسازد. در ضمن باید توجه شود که در زمان مصرف درآب آبیاری و گیاهان مسن از دز بالا و در محلول پاشی و گیاهان جوان از دز پایین استفاده شود.
نکته:1 یا 2 روز قبل از محلول پاشی ژالون،آبیاری انجام گردد تا رطوبت کافی در دسترس گیاهان باشد.
- درختان میوه: 150 تا 200 سی سی در 100 لیتر آب در زمان ریزش گلبرگ ها و تشکیل میوه و تکرار هر 15 روز یکبار
- سیر و پیاز : 750 سیسی تا 1 لیتر در هکتار قبل از تمایز پیاز ( 10 تا 12 هفته بعد از کاشت)
- گلهای زینتی : 750 سی سی تا 1 لیتر در هکتار در زمان ظهور جوانه های گل.
-سبزیجات و صیفی جات : 750 سی سی تا 1 لیتردرهکتاردر زمان 5 برگی شدن و تکرار آن هر 15 روز یکبار
-سیب زمینی: 750 سیسی تا 1 لیتر در هکتار در زمان تشکیل غده و تکرار آن 15 تا 30 روز بعد.
-غلات (گندم، جو، یولاف، تریتیکاله) : 750 سیسی تا 1 لیتر در هکتار در زمان پنجه زنی، ساقهدهی و خوشهدهی.