۰۳۱۳۲۲۰۸۳۳۳

هیگرو رنگال پلاس - Higro Rengal Plus
جمعه ۰۷ خرداد ۱۳۹۵
0 نظر
655 بازدید
 

Higro Rengal plus

Soluble Zinc (ZN) = 3% (W/W)

هیگرو رنگال پلاس باعث یکرنگ شدن میوه‌ها می­شود. شرایط نامساعد جوی، وجود خشکی و مصرف بی رویه کودها ممکن است اثرات سوئي روی محصول بگذارند و در نتیجه تولید محصول از نظر اقتصادی به صرفه نمی‌باشد، ولی با مصرف این فرآورده یک فرصت مناسب ایجاد شده که با تولید اوریک اسید باعث رهاسازی رنگدانه­ها در گیاه شده و میوه­ها را در حالت و سایز واقعی خود نشان دهد ورنگ میوه را بهبود می‌بخشد.

ترکیباتOrgowets  موجود در این فرآورده سبب براق شدن میوه‌ها می­شود که در بازار پسندی محصولات نقش بسزایی دارد.بهترین زمان استفاده از این ترکیب زمانی است که میوه‌ها در ابتدای رنگ‌اندازی باشند. به منظور تأثیر پذیری بیشتر، هیگرو رنگال پلاس را به همراه ترکیبات هیگرو آمین و هیگرو آلجین محلول پاشی شود. این محصول قابل اختلاط با سموم وسایر محصولات دیگر می‌باشد.

 

محلول پاشی

نام محصول

مقدار مصرف (در 100 لیترآب)

برنامه مصرف

مرکبات

400 – 300سی سی

در ابتدای رشد میوه، ابتدای رنگ­اندازی

گیلاس، هلو، سیب و درختان میوه

400 – 300 سی سی

در ابتدای رشد میوه و ابتدای رنگ­اندازی و تکرار هر 15-10 روز

گوجه فرنگی، خیار، فلفل و بادمجان

400 – 300 سی سی

در ابتدای رشد میوه و ابتدای رنگ­اندازی و تکرار هر 15-10 روز

انگور

400 – 300 سی سی

هنگام رشد میوه و  شیرین شدن آن

توت فرنگی

400 – 300 سی سی

از ابتدای رشد رویشی هر 20-15 روز

گیاهان تزئینی

400 – 200 سی سی

در زمان جوانه زنی و قبل از گلدهی

زیتون

400 – 300 سی سی

در ابتدای رشد میوه­، قبل و بعد از سرما و در ابتدای رنگ­اندازی

سبزیجات

400 – 300 سی سی

در طول فصل رشد

 

     مصرف خاکی: 1 تا 5/1 لیتر در 1000 متر مربع برای سبزیجات و 2 لیتر در 1000 متر مربع برای میوه‌ها      

 

 

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر