۰۳۱۳۲۲۰۸۳۳۳

هیگرو استاپینگ - Higro Stopping
جمعه ۰۷ خرداد ۱۳۹۵
0 نظر
876 بازدید

 

Stopping

Total Organic Material = 37% (W/W)

Organic Carbon = 18% (W/W)

Organic Nitrogen = 1% (W/W)

Free Amino Acids = 7% (W/W)

pH = 4/6 – 6/6

هیگرو استاپینگ در تمامی محصولات صیفی جات مثل گوجه فرنگی، خیار، بادمجان، فلفل، هندوانه، خربزه، توت‏فرنگی وغیره، با کاهش میان گره ها، رشد رویشی بيش از حد را كاهش می دهد.

این ترکیب در درختان ميوه باعث کوچک شدن سرشاخه ها شده و از اين طريق بیماری آتشک(Fire Blight /Ervinia Amiliflor) را تا حد زیادی کنترل میکند. بعد از استفاده استاپينگ، درختان به جاي اينكه شاخه هاي جانبي زيادي ايجاد كنند، ميوه هاي بيشتري توليد مي كند و در نهايت عملكرد محصول آن ها افزايش ميابد . استاپينگ برای زنبورها بی خطر است.

 

مقدار و نحوه مصرف

صيفي جات فضاي باز: به طور معمول 2 تا 3 هفته بعد از كاشت به ميزان 250  سي سي در 100 ليتر آب محلول پاشي گردد. تكرار محلول پاشي آن به فاصله 15 روز بعد انجام شود.

درختان ميوه: مرتبه اول در بازه زمانی 2 تا 5 سانتی‏متری شدن شاخه هاي اوليه به ميزان 250 سي سي در 100 لیتر آب و مرتبه دوم20 الی 25 روز بعد از مرحله اول به همان ميزان محلول پاشي شود.(خصوصاً در ختان سیب و گلابی).

درختان میوه هسته‏دار: 350 سی‏سی در100 لیتر آب محلول پاشي گردد.

محصولات گلخانه اي: 125 سی‏سی در100 لیتر آب محلول پاشي گردد.

گیاهان غده ای (چغندرقند، سیب‏زمینی، هویج،پیاز، تربچه و غیره) ، گل‏ها ، برنج و پنبه:250 سی‏سی در 100 لیتر آب محلول پاشي انجام شود . در صورت نياز به فاصله 20 تا 25 روزتكرار محلول پاشي انجام شود.

 

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر