۰۳۱۳۲۲۰۸۳۳۳
partokesht@gmail.com
۰۳۱۳۲۲۰۸۳۳۳
partokesht@gmail.com
Stopping
Total Organic Material = 37% (W/W)
Organic Carbon = 18% (W/W)
Organic Nitrogen = 1% (W/W)
Free Amino Acids = 7% (W/W)
pH = 4/6 – 6/6
هیگرو استاپینگ در تمامی محصولات صیفی جات مثل گوجه فرنگی، خیار، بادمجان، فلفل، هندوانه، خربزه، توتفرنگی وغیره، با کاهش میان گره ها، رشد رویشی بيش از حد را كاهش می دهد.
این ترکیب در درختان ميوه باعث کوچک شدن سرشاخه ها شده و از اين طريق بیماری آتشک(Fire Blight /Ervinia Amiliflor) را تا حد زیادی کنترل میکند. بعد از استفاده استاپينگ، درختان به جاي اينكه شاخه هاي جانبي زيادي ايجاد كنند، ميوه هاي بيشتري توليد مي كند و در نهايت عملكرد محصول آن ها افزايش ميابد . استاپينگ برای زنبورها بی خطر است.
مقدار و نحوه مصرف
صيفي جات فضاي باز: به طور معمول 2 تا 3 هفته بعد از كاشت به ميزان 250 سي سي در 100 ليتر آب محلول پاشي گردد. تكرار محلول پاشي آن به فاصله 15 روز بعد انجام شود.
درختان ميوه: مرتبه اول در بازه زمانی 2 تا 5 سانتیمتری شدن شاخه هاي اوليه به ميزان 250 سي سي در 100 لیتر آب و مرتبه دوم20 الی 25 روز بعد از مرحله اول به همان ميزان محلول پاشي شود.(خصوصاً در ختان سیب و گلابی).
درختان میوه هستهدار: 350 سیسی در100 لیتر آب محلول پاشي گردد.
محصولات گلخانه اي: 125 سیسی در100 لیتر آب محلول پاشي گردد.
گیاهان غده ای (چغندرقند، سیبزمینی، هویج،پیاز، تربچه و غیره) ، گلها ، برنج و پنبه:250 سیسی در 100 لیتر آب محلول پاشي انجام شود . در صورت نياز به فاصله 20 تا 25 روزتكرار محلول پاشي انجام شود.