۰۳۱۳۲۲۰۸۳۳۳

لپین - Lopin
جمعه ۰۷ خرداد ۱۳۹۵
0 نظر
703 بازدید

Lopin

Total Nitrogen (N) = 5% (W/W)

Ure Nitrogen (NH2-N) = 5% (W/W)

Water soluble Phosphorus PentaOxide (P2O5)   = 13% (W/W)

 

لپین جهت جلوگیری از ریزش شکوفه ها و میوه ها در درختان میوه و صیفی جات استفاده می شود .

لپین در محصولاتی اعم از هندوانه، کدو، بادمجان، توت فرنگی، خربزه و همچنین در درختان میوه خصوصا" انار، سیب، گلابی، هلو، زردآلو وگیلاس باعث افزایش گل‏دهی و تبدیل درصد بیشتری از گل ها به میوه و درشت شدن سایز میوه خواهد شد .

این محصول رشد رویشی بیش از حد را کاهش می دهد و منجر به افزایش رشد زایشی در گیاهان می‏گردد.

نکته مهم : بعد از مصرف لپین، گیاه ممکن است دچار یک پژمردگی موقتی شود ولی بعد از یک هفته دوباره به حالت اولیه خود باز می گردد . با توجه به قوی و موءثر بودن اثر این کود، بهتر است از روش آبیاری جهت مصرف استفاده شود .

 

نام محصول

آبیاری قطره ای

1000 متر مربع

محلول پاشی

100 لیتر آب

برنامه مصرف

صیفی‌جات

150-100

سی سی

50 سی سی

هنگام گل‌دهی، بعد از تشکیل میوه، بر حسب نیاز 2 تا 3 بار به فاصله 15 تا 20 روز تکرار شود

درختان میوه

170 – 150

سی سی

75 سی سی

هنگام گل‌دهی،بعد از تشکیل میوه، برحسب نیاز 1 تا 3 بار به فاصله15 تا 20 روز تکرار شود

 

 

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر