۰۳۱۳۲۲۰۸۳۳۳

ارگو استاپ ایکس- Orgo Stop-X
جمعه ۰۷ خرداد ۱۳۹۵
0 نظر
1262 بازدید

 

Orgo Stop-X

Organic Content=15% (W/W)  

Free Amino Acids=0/3% (W/W)

 Alginic Acids=0/8% (W/W)

 Zn dissolves in water=0/8% (W/W)

Total Nitrojen =4% (W/W)

Ammonium Nitrogen (NH2-N) = 4% (W/W)

Phosphorus Pentaoxide (P2O5) =14% (W/W)

Ph = 1/3 – 3/3      

 

ارگواستاپ ايكس یک کود ارگانیک مایع است که موجب تنظیم رشد رویشی و زایشی محصول در تمامی فصول خصوصاً در فصل گرما می‌شود. استفاده از این محصول باعث جلوگیری از شکنندگی شاخه­ها و ساقه­ها، افزایش ریشه‌زایی، رسیدگی صیفی­ جات در فصل سرما، افزایش جوانه‌زنی، کاهش فاصله بین شاخه‌ها و قطور نمودن ساقه­ها و شاخه­ها می­شود. استفاده از این کود در آغاز فصل گرم باعث افزایش رشد میوه­ها و همچنین باعث درشتی میوه‌ها می­شود .

با کاهش دما میزان مصرف ارگواستاپ ایکس نیز کاهش می‌یابد. این کود نباید بصورت محلول­پاشی استفاده شود و دقت شود دز مصرفی به همان میزان توصیه شده باشد. در تابستان بدلیل افزایش رشد ویروس ها می­توان دز مصرفی را تا 10% افزایش داد.

به جز فلفل برای سایر محصولات فقط یکبار استفاده می­شود. (در مورد فلفل بایستی هر 10 روز  یکبار یک سوم دز پیشنهادی مصرف گردد) در خیارهای کم گل نصف دز پیشنهادی، در خیارهای زمستانی200 سی­سی در زمستان و برای خیارهای تک گل در زمستان 200 سی­سی در 1000 متر مربع مصرف شود. در صورتی که 300 سی سی هیگروفستر به همراه300 سی‌سی ارگواستاپ ایکس استفاده شود، موجب گلدهی بیشتر و زودرسی محصول شده و تا 30% باعث افزایش عملکرد محصول می‌گردد.

 

ارگو استاپ ایکس قابلیت استفاده به صورت محلول پاشی را ندارد.

 

نام محصول

آبیاری در1000 متر مربع

برنامه مصرف

گوجه فرنگی

500 – 400 سی­سی

هنگام اولین گلدهی و بعد از تشکیل میوه

فلفل

500 – 400 سی­سی

هنگام تشکیل میوه

بادمجان

500 – 400 سی­سی

هنگام تشکیل میوه

خیار، خربزه، هندوانه

500 – 400 سی­سی

هنگامی که گیاه به اندازه  45-30 سانتیمتر رشد کرده باشد

 

 

 

 

نام
ایمیل
متن نظر
عبارت داخل تصویر